Team Rynkeby 2022

Ferratum støtter børn med kritiske sygdomme for fjerde år i træk.

Hvert år træner Team Rynkeby cykelryttere rundt omkring i Europa for at cykle til Paris i juli måned. Formålet er at indsamle penge til børn med kritiske sygdomme. Det er en smuk velgørenhed som vi hos Ferratum Bank er stolte af at støtte.
Ferratum sponsorerer Team Rynkeby cykelhold i Danmark, Norge, Sverige og Finland i sæsonen 2021-2022.

Et velgørende cykelhold

Team Rynkeby startede i 2002 som en håndfuld Rynkeby-medarbejdere der cyklede til Paris for at få motion og en god oplevelse. Rynkeby og andre virksomheder støttede turen, og da de kom hjem var der penge til overs. Det betød at de kunne donere ca. 37.000 kr. til en børnecancerafdeling i Odense.
Meget er sket siden 2002. I dag deltager omkring 2.400 ryttere og 550 hjælpere på hold i 8 lande. Hvert år bliver millioner indsamlet og doneret til organisationer der arbejder til fordel for børn med kritiske sygdomme. I Danmark går pengene til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Mere end 20 år med Team Rynkeby

2021 var Team Rynkebys 20. år, og 2021-2022 sæsonen er fjerde gang Ferratum støtter velgørenheden. Det er altså mere end 20 år hvor Team Rynkeby, ryttere, hjælpere og sponsorer har samarbejdet for at indsamle penge til børn med kritiske sygdomme. 2020 og 2021 var udfordrende år med corona-restriktioner, der gjorde at rytterne ikke kunne komme til Paris, men i år regner vi med en fantastisk "Tour de Paris" med de blå Ferratum farver på trøjer fra alle nordiske lande.

Vil du vide mere om Team Rynkeby?

Læs mere om projektet her

På vores blog kan du holde dig opdateret om Team Rynkeby og meget mere

Sorry, there are errors on the page: