Online lån.

Der er mange steder på nettet, hvor man har mulighed for at låne penge online.

Hvorfor få en kredit hos Ferratum?

0 kr. i oprettelse og udtræksgebyr.

14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale.

Hurtigt svar og udbetaling.

Ansøg nemt online!

01.

Fortæl os hvor meget du skal bruge.

02.

Ansøg og indtast dine oplysninger.

03.

Få svar inden for få minutter.

Online lån

Disse online lån er også kaldet online forbrugslån. Forbrugslån er et lån uden sikkerhed, så man behøver altså ikke fortælle banken eller lånefirmaet, hvad pengene skal bruges til. Du bestemmer derfor selv om du vil bruge pengene på nye sko, en rejse eller måske forkælelse af familien.

Normalt, hvis man vil låne penge i en bank er det vigtigt med en masse dokumentation for købet, budgetter og så skal man kunne stille sikkerhed. At stille sikkerhed i forhold til lån, betyder at du skal vælge visse ejendele af værdi, som banken kan gøre krav på, hvis du ikke betaler.

Dette er ikke nødvendigt med et online lån, der kan dog være andre krav som skal opfyldes. Der kan være krav om at man er en bestemt alder for at optage lånet, eller krav om at man ikke skal være registreret i RKI (Riebers Kredit Information).

Hvem kan få en fleksibel kredit hos Ferratum?

Lånekrav:

  • Du skal være 21 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

Hvor meget kan man låne online? 

Det er forskelligt, hvor meget man kan låne - dette afhænger af udbyderen. Nogle online lånefirmaer tilbyder små online lån fra 500 – 5000kr, hvor andre kan tilbyde helt op til 300.000kr.

Det er vigtigt når man låner online, at man gør op med sig selv, hvor hurtigt man kan tilbagebetale beløbet og hvor meget man er villig til at betale i renter.

Disse faktorer variere nemlig en del rundt på de forskellige låne sider. Løbetiden kan være kort eller lang og renterne kan være små, måske endda gratis den første tid, men de kan også være høje. Her er det vigtigt at have ÅOP for øje.

 

Sorry, there are errors on the page: