Lån penge online.

Nem og hurtig kredit til hverdagsbrug.

Hvorfor få en kredit hos Ferratum?

0 kr. i oprettelse og udtræksgebyr.

14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale.

Hurtigt svar og udbetaling.

Ansøg nemt online!

01.

Fortæl os hvor meget du skal bruge.

02.

Ansøg og indtast dine oplysninger.

03.

Få svar inden for få minutter.

Vi udbetaler døgnet rundt

Internettet er et sted for konstant fornyelse, hvor der derfor hele tiden opstår nye muligheder - også når det handler om at låne penge online. Hvis man kigger blot få år tilbage, var det kun bankerne der havde mulighed for at låne penge ud, og mulighederne andetsteds var begrænset.

Derfor var det nødvendigt at stå ansigt til ansigt med bankrådgiveren og klarlægge hvad pengene skulle bruges på, samt fremvise en lang række af papirer for at få lov til at låne det ønskede beløb.

I dag ser mulighederne for at få lov til at låne heldigvis noget anderledes ud. I dag er det nemlig muligt at låne penge online, hvor man derfor slipper for at skulle tage turen i banken. Med muligheden for at kunne låne penge online, slipper du for at skulle ligge søvnløs om natten og være i tvivl om hvorvidt banken nu vil gå med til at bevillige det ønskede lån eller ej.  

 

Hvem kan få en fleksibel kredit hos Ferratum?

Lånekrav:

  • Du skal være 21 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

Hvordan låner du penge online? 

Det bliver næsten ikke nemmere at låne penge, end det er online, da processen er utrolig nem og enkel.

Du skal give relativt få oplysninger, og bliver dit lån godkendt, har du pengene på din bankonto inden for få minutter døgnet rundt. De vigtigste ting du behøver for at kunne ansøge om et online lån hos Ferratum er internetadgang, en computer eller smartphone og dit NemID. Vigtigst af alt kan det ske hvor som helst, når som helst - ikke noget med at troppe op i en bank og svare på en masse spørgsmål.

Hos Ferratum er vi stolte af at have en meget hurtig låneproces - vi udbetaler døgnet rundt, og du har pengene på din valgte bankkonto inden for få minutter. Hos Ferratum stræber vi nemlig efter, at det skal være nemt og hurtigt at låne penge online. 

Sorry, there are errors on the page: