Få en fleksibel kredit.

Nem og hurtig kredit til hverdagsbrug.

Hvorfor få en kredit hos Ferratum?

0 kr. i oprettelse og udtræksgebyr.

14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale.

Hurtigt svar og udbetaling.

Ansøg nemt online!

01.

Fortæl os hvor meget du skal bruge.

02.

Ansøg og indtast dine oplysninger.

03.

Få svar inden for få minutter.

Få en kredit nemt online

En kredit er en fantastisk måde at få ekstra økonomisk fleksibilitet. En kredit giver dig en buffer af penge, du kan bruge lige når du har lyst.

Hos Ferratum mener vi at det skal være let at åbne en kredit. Derfor kan du nemt ansøge om en kredit på nettet - direkte fra din telefon eller computer. For at søge skal du blot vælge en kreditramme og trykke ansøg. Følg ansøgningsprocessen og angiv dine oplysninger. Så er du færdig.

Hvem kan få en fleksibel kredit hos Ferratum?

Lånekrav:

  • Du skal være 21 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

Hvor meget kredit skal jeg have?

Den rette kreditramme afhænger 100% af dit personlige behov. Hvad skal du bruge din kredit til? Er det til et enkelt indkøb eller er det for at få mere fleksibilitet i hverdagen? For at regne ud hvor meget kredit du bør få, kan du prøve vores låneberegner. Se hvordan forskellige rammer har indflydelse på den månedlige minimumsbetaling.

Med kredit skal du betale en månedlig minimumsbetaling. Betalingen afhænger af hvor meget du har hævet fra din kredit. Hvis du ikke har hævet noget, skal du ikke betale. Du kan altid betale det fulde beløb tilbage for at mindske mængden af renter du skal betale.

 

Sorry, there are errors on the page: