NemID.

Lån nemt og hurtigt med NemID.

Står du og har akut brug for penge, så kan det være en god ide med et lån ved hjælp af NemID. Det er hurtigt og nemt, og du behøver ikke længere gå i banken for at udfylde en masse papirarbejde - NemID klarer det meste for dig.

NemID er en online signatur som hænger sammen med dit NemID nøglekort. Nøglekortet består af en masse tal, eller rettere et antal ’nøgler’ som bruges når man f.eks. skal skrive under på et lån. NemID er med andre ord, din digitale signatur (en elektronisk underskrift).

Hos Ferratum skal du have et NemID for at kunne optage et lån. 

 

Sådan fungerer lån med NemID

Med NemID kræver det kun, at du har dit brugerID og adgangskode, samt dit nøglekort. Det fungerer således, at du ved hjælp af din NemID-signatur identificerer dig over for låneudbyderen, så de kan give dig en personlig kreditvurdering.

NemID er juridisk bindende, ligesom hvis du personligt gav din underskrift med en kuglepen. Ved hjælp af NemID bliver dine informationer tilgængelige online for låneudbyderen, og derfor behøver du ikke anden information, end de krav låneudbyderen nu engang måtte stille.

 

Sikkerhed

Det har aldrig været mere sikkert at låne penge end med NemID. Da dette fungerer som din online signatur, har du mulighed for at klare alt det praktiske online og tage på din drømmerejse dagen efter. Sikkerheden fungerer således, at alle de informationer du indsender bliver krypteret og derved er utilgængelige for uvedkommende.

 

Hvorfor låne med NemID?

Står du og skal på ferie, men mangler penge til rejsen? Eller måske du gerne vil forkæle dig selv, eller du har været uheldig og din vaskemaskine er gået i stykker? Så kan et lån med NemID være vejen frem. Her får du hurtigt en lånevurdering af din kredit, og der er derfor mulighed for hurtig udbetaling.

Hos Ferratum kan vi tilbyde en nem og hurtig kredit med udbetaling inden for få minutter. Vi udbetaler døgnet rundt. Læs mere om Ferratum Kredit.

 

Krav til lån med NemID

For at kunne optage et lån med NemID kræver det, at du har et NemID med tilhørende adgangskode og nøglekort. Yderligere er det op til hver enkelt låneudbyder, hvilke krav de har.

De fleste låneudbydere har dog krav om, at du ikke er registeret i RKI, er over 18 år og har nogle faste indtægter.

Der bliver sjældent stillet krav til, om du kan stille garanti for lånet, medmindre det er over en længere årrække, i så fald kan et par lønsedler godt være et krav.

 

Fordele med NemID

  • Høj godkendelse
  • Hurtigt udbetaling
  • Høj sikkerhed
  • Hurtig låneprocess
  • Få krav

 

Er du blevet klogere?

Vi håber, at du er blevet klogere på lån ved hjælp af NemID. Denne bekræftelse af din person, har givet mulighed for hurtigt at optage et lån til dine behov og med hurtig betjening.

Hvis der er en måned, hvor alt ikke flasker sig, så kan du låne med NemID hos Ferratum og så giver vi dig den assistance, du har behov for.

 

 

Sorry, there are errors on the page: