Hvad er et Minilån?

Ferratum kredit

Den månedlige ydelse*  X

 

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder.
Beløb x
Samlede Kreditomkostninger x
ÅOP 34,97 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb x
Minimumsbetaling* x
Fast debitorrente 30,37 %

 

* Minimum månedlig betaling: 3% af den udstående kredit eller min. 200 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 9 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 199 måneder. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Minilån hos Ferratum

Mindre lån til akut behov

Med et minilån kan du få opfyldt et akut økonomisk behov i en fart. Et minilån dækker over samme type lån som et mikrolån - blot forbinder man typisk et minilån med højere lånebeløb end fx et mikrolån, men vilkårene er de samme.

Ferratum tilbyder ikke et minilån, men derimod en Kredit. Du kan låne op til 50.000 kr. Du skal blot opfylde de basale krav for at få at vide, hvor meget du kan låne lige nu: Du skal være fyldt 21 år, du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret og du skal have fast bopæl i Danmark.

Opfylder du disse simple krav kan du ansøge om et lån fra 1.500 kroner op til 50.000 kroner. 

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ

 

Så nemt er det

Det er nemt at ansøge om et lån hos Ferratum. Du udfylder ansøgningsformularen her på hjemmesiden samtidig med, at du accepterer vores lånevilkår. Hvis du har internet, en mobil eller computer og dit NemID er ansøgningen hurtigt sendt afsted, og du skal ikke stille sikkerhed. Dét gør Ferratums lån til et af markedets mest benyttede lån for privatpersoner.

NYE KUNDER KAN FÅ 30 DAGES RENTEFRI KREDIT!

 

ANSØG OM KREDIT NU