Hvad er et Mikrolån?

Ferratum kredit

Den månedlige ydelse*  X

 

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder.
Beløb x
Samlede Kreditomkostninger x
ÅOP 34,97 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb x
Minimumsbetaling* x
Fast debitorrente 30,37 %

 

* Minimum månedlig betaling: 3% af den udstående kredit eller min. 200 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 9 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 199 måneder. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Få mikrolån hos Ferratum

Mikrolån, mobillån, hurtig lån, minilån, kært barn har mange navne. I dag eksisterer der et hav af forskellige lån, og er man ikke i branchen, kan det hurtigt blive forvirrende. For at give en forståelse af de forskellige lånetyper er det vigtigt at vide, at ovennævnte lån alle hører under samme kategori, nemlig forbrugslån.

For at tage udgangspunkt i mikrolån, så er det et lån, som man typisk optager hvis man har brug for et mindre pengebeløb. Det er samtidig en låntype man ofte benytter, hvis man står og har brug for penge her og nu.

Der er dermed ikke den store forskel på mikro- og minilån og alle de andre lånetyper, som nævnt før, andet end navnet for lånetypen. Dog kan der være forskel på, hvor meget du må låne ved de forskellige lån. 

Lån til det, du mangler

Ferratum tilbyder ikke længere mikrolån. I stedet anbefaler vi den billigere og mere fleksible løsning, Ferratum Kredit. Vi kræver ikke, at du skal stille sikkerhed for at låne penge, og du skal ikke indsende diverse dokumenter. Dog kræver vi at du ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI, at du er fyldt 21 år samt har folkeregisteradresse i Danmark. Overholder du disse krav, så er du godt på vej mod et sikkert og hurtigt lån med en simpel og brugervenlig ansøgningsproces.

Ferratum Kredit er et nemt og hurtigt alternativ til din bank og er tilgængelig for dem, der har behov for et mindre lån uden sikkerhed i et begrænset tidsrum. Hvis du har brug for hjælp vedrørende din låneansøgning, så står vores kundeservice altid til rådighed.

Du kan altså ikke længere få et mikrolån fra Ferratum, men en Ferratum Kredit kan være løsningen for dig, hvis du mangler penge en gang i mellem. Det kan være med til at give lidt luft i økonomien, så der er plads til det du står og har behov for. Du skal blot opfylde vores simple krav, og ellers blot udfylde ansøgningen øverst på siden. Hvis du går igennem vores kredittjek har du pengene på din bankkonto inden for få minutter.

Fordele og ulemper ved mikrolån

Når det kommer til at låne penge, er der naturligvis en masse fordele og ulemper forbundet med det. Nedenunder er der listet forskellige fordele og ulemper:

Fordele:

  • Nemt og hurtigt
  • Ingen krav om at stille sikkerhed

Ulemper:

  • Dyrere end et almindeligt banklån

Det som man især skal være klar over ved et mikrolån er, at det har en kort løbetid og at renten er højere end ved f.eks. et banklån. Fordelen ved en kort løbetid er, at man hurtigt er gældfri igen. Låner man eksempelvis 3.000 kr. skal man tilbagebetale lånet måneden efter, og så skylder man som sagt ikke mere.

Lånebeløb for hver enkel kunde

Der findes stadig udbydere af mikrolån på markedet. Men hos os, kan du kun ansøge om en Kredit. Ferratums kreditvurderingssystem gennemgår alle ansøgninger, og foretager en indviduel kreditvurdering for hver enkelt kunde. Der er ingen fast aftale for, hvor stort et beløb man kan låne. Ansøger du f.eks. om 10.000 kr., vil du på skærmen få at vide hvorvidt du kan låne det ønskede beløb eller eventuelt mere.

Den komplette oversigt over gebyrer, renter, betingelser samt behandling af persondata, kan du læse mere om i vores lånevilkår. Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv da at se, om du kan finde svar i vores FAQ

ANSØG OM KREDIT