Hurtig lån – hos Ferratum er der fart på

Ferratum kredit

Den månedlige ydelse*  X

 

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder.
Beløb x
Samlede Kreditomkostninger x
ÅOP 24,99 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb x
Minimumsbetaling* x
Fast debitorrente 22,51 %

 

* Minimum månedlig betaling: 3,5% af den udstående kredit eller min. 200 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 9 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 199 måneder. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Hurtig lån hos Ferratum

Står du og har brug for at låne penge, og har du brug for at få dem ind på kontoen i en fart, så er du kommet til det rette sted! Hos Ferratum kan vi nemlig tilbyde hurtig lån til dig, der står og mangler penge, og hvor det helst ikke kan gå hurtigt nok. Pengene går hurtigt ind på din konto, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Så snart du har udfyldt låneansøgningen og godkendt med NemID går der kun få minutter før du har pengene på din bankkonto. Vi udbetaler døgnet rundt.

Ansøg om rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage. Få rentefrit lån nu!

Sådan ansøger du om et hurtig lån hos Ferratum 

Når du har valgt dit ønskede lånebeløb  i vores låneberegner udfylder du ansøgningen med de nødvendige oplysninger. Til sidst skal du blot gennemføre låneansøgningen ved at trykke ansøg. Herefter er du næsten i mål, og der vil med det samme blive foretaget en kreditvurdering, og pengene kan snart være på vej til din konto.

Din ansøgning om et hurtigt lån gennemgår en individuel kreditvurdering hos os, og du vil straks på skærmen blive informeret om, hvor meget du kan låne i denne omgang. Når du har besluttet dig for, om du vil have pengene overført, underskriver du med NemID og pengene er på vej med fuld fart!

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ

ANSØG NU