Kan man låne med RKI-registrering?

Er du havnet i den uheldige situation, at være blevet registreret I RKI (Riebers Kredit Information), nu kaldet Experians RKI-register, og har derfor svært ved at låne penge af de store banker?

Hvorfor få en kredit hos Ferratum?

0 kr. i oprettelse og udtræksgebyr.

14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale.

Hurtigt svar og udbetaling.

Ansøg nemt online!

01.

Fortæl os hvor meget du skal bruge.

02.

Ansøg og indtast dine oplysninger.

03.

Få svar inden for få minutter.

Muligheder for at låne trods RKI?

Lån trods RKI kan hurtigt gøre din situation meget værre, da mange af de forskellige sites tilbyder lån med skyhøje renter. Nogle af lånene kan godt se fordelagtige ud og er måske endda gratis de første 30 dage, men derefter koster de mange penge – penge som man sikkert ikke har, da man jo lige har været ude for at låne.

Der kan være et hav af årsager til at man står i RKI, og er det på grund af forhold man ikke selv har kunnet styre, så er det vigtigt at man har dokumenterne i orden. Sørg for at have en god dokumentation, samt en god forklaring på registreringen.
Derudover skal din økonomi være i orden og du skal have en vilje til at betale din gæld. Selvom du har styr på disse ting, er det er dog stadig svært at optage et lån trods RKI.

Den bedste løsning, hvis man vil låne penge og er registreret i RKI, er at låne penge af sin familie. Ens familie er ofte mere fleksibel, men igen skal man passe på og gerne have mulighed for at kunne betale pengene tilbage. Familie forholdet kan hurtig tage skade, hvis det drejer som om mange penge, der ikke bliver betalt tilbage som aftalt. Det er derfor altid utrolig vigtigt af lave et budget, så du har styr på dine indtægter og udgifter. På denne måde kan du se om du har luft i budgettet til at afdrage på gælden.

Hvem kan få en fleksibel kredit hos Ferratum?

Lånekrav:

  • Du skal være 21 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

Sådan bliver du slettet fra RKI

Der er tre måder man kan bliver slettet fra RKI registreret:

  • Man kan betale gælden
  • Efter 5 år forældes registreringen og man slettes. Gælden består dog stadig
  • Man kan indgå en afdragsordning med virksomheden, hvor man samtidigt aftaler at blive slettet fra registreret.

*Hos Ferratum tilbyder vi ikke lån trods RKI, da man som låner hurtigt kan ende i en dårlig situation, hvor gælden kun bliver ved med at vokse.

Sorry, there are errors on the page: