Forbrugslån – få råd til flere glæder i hverdagen 

Ferratum kredit

Den månedlige ydelse*  X

 

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder.
Beløb x
Samlede Kreditomkostninger x
ÅOP 24,99 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb x
Minimumsbetaling* x
Fast debitorrente 22,51 %

 

* Minimum månedlig betaling: 3,5% af den udstående kredit eller min. 200 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 9 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 199 måneder. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Forbrugslån - få råd til flere glæder i hverdagen

Et forbrugslån kan give lidt ekstra luft i hverdagen og økonomien. Hvis du går og drømmer om en ferie, om at besøge familien der bor langt væk, eller hvis der dukker en uforudset regning op, kan et forbrugslån være en mulighed for at få lidt ekstra råderum. Et forbrugslån kan optages både hos banker eller hos online institutter. 


 

 

Bedre end forbrugslån. Hvad er kravene for kredit? 

Hos Ferratum tilbyder vi en mere fleksibel løsning end et normalt forbrugslån. Vi tilbyder kredit til personer med dansk CPR-nummer, folkeregister adresse i Danmark og, som er fyldt 21 år. Derudover skal personen vurderes kreditværdig af Ferratum og ikke stå registreret i Debitor Registeret eller hos RKI. Hvis du opfylder disse simple lånevilkår, er du kun få skridt væk fra nemt og hurtigt at kunne ansøge om en kredit frem for et forbrugslån. Ansøgningsprocessen til en kredit vil i de fleste tilfælde være hurtigere end til et forbrugslån i en bank.

Hvis du skal optage et forbrugslån i din bank, stiller de hurtigt mange flere krav. Her skal du oftest stille sikkerhed for lånet. Derudover skal der oftest også medbringes en del dokumenter der skal udfyldes, og der er længere ventetid på at få pengene udbetalt til din konto.


Vi udbetaler døgnet rundt og du vil modtage pengene på din valgte bankkonto inden for få minutter.