Lån til boligindskud

Hvis du står du med flytteplaner, så kender du til frygten for, at der pludselig ikke er penge nok i budgettet til at betale indskuddet. Man kan længe gå rundt og drømme om at få det rette boligtilbud, så man kan flytte ind i noget andet. Desværre er ventelisterne på lejeboliger ofte lange, og det kan derfor komme lidt pludseligt, når man får tilbudt en bolig. Man hopper næsten af glæde når det endelig sker, men så husker man alle de udgifter der også er forbundet med en flytning. Indskuddet er her ofte en større post. Et lån til indskud kan derfor være det, der får dig et skridt tættere på boligdrømmen.

 

Spænder indskuddet ben for din boligdrøm? 

Det kan som sagt være svært at finde penge til det hele, når man går rundt med flytteplaner. Det er sjældent billigt at flytte. Der skal bruges penge på selve flytningen, maling, møbler osv. Skal man flytte langt eller har man mange møbler, kan det f.eks. være nødvendigt med en flyttebil eller et flyttefirma. Dog er det altid en god ide at hive fat i de nærmeste venner og familie og høre om de eventuelt kan give et nap med – det kan spare dig en masse besvær og penge. Dernæst skal der til de fleste leje lejligheder eller boliger betales en form for indskud, depositum eller forudbetalt leje (mange steder skal man både betale depositum og 3 måneders forudbetalt leje). Inden man får set sig om, er der dukket en lang række udgifter op, som man måske ikke lige havde tænkt over, da man forelskede sig i boligen. Af og til trænger selve lejligheden også til en kærlig hånd inden man kan flytte ind. Det er derfor altid fornuftigt at sætte lidt penge til side til f.eks. maling af boligen. Heldigvis kan man ofte gøre dette selv, hvis man har tiden, og så kan man igen spare lidt penge til andet sjov og til den store indskudspost.

 

Lån til indskud med Ferratum 

Selvom det kan være dyrt at flytte, behøver man ikke frygte, om det hele nu kan lade sig gøre. Nogle gange kan det bare være timingen der er dårlig, hvis tilbuddet f.eks. er dumpet ind efter en ferie, hvor opsparingen er i bund. Heldigvis kan Ferratum hjælpe med et lån til indskuddet eller depositummet. Afhængigt af, hvor stort et beløb man har brug for, kan man ansøge om en Ferratum Kredit

Med en kredit kan du få op til 50.000 kr. ind på din valgte bankkonto. Størrelsen på et indskud kan variere en del, da det afhænger af boligen, men oftest løber de fleste indskud op i mere end 20.000 kr. Har man allerede en stor del af beløbet til indskuddet, men mangler det sidste, indtil man igen får løn, så kan lånet bruges til at spæde til. Hvis man derimod ikke har nogle penge gemt på kistebunden, så vil kredit være det rigtige valg. Med et lån til boligindskud, kan du komme et skridt tættere på den nye bolig.

Du kan også læse vores andre artikler

Sorry, there are errors on the page: