Mobillån - lån direkte fra mobilen

Ferratum kredit

Den månedlige ydelse*  X

 

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder.
Beløb x
Samlede Kreditomkostninger x
ÅOP 34,97 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb x
Minimumsbetaling* x
Fast debitorrente 30,37 %

 

* Minimum månedlig betaling: 3% af den udstående kredit eller min. 200 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 9 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 199 måneder. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

 

Lån penge på din mobil

mobillån Ferratum

Med et mobillån fra Ferratum er du godt kørende. Du kan ansøge om dit lån direkte fra din smartphone eller tablet hvis det skulle være. Dette betyder, at så længe du har internetadgang fra din telefon, har du altid Ferratum i nærheden. Du kan dermed altid komme hurtigt til penge, når du har brug for det. Smartphones er gennem de seneste år steget voldsomt i popularitet, hvilket har bidraget til, at computeren bliver brugt mindre og mindre. Derfor har vi gjort det nemt for dig, at optage et lån over din mobil, så du ikke altid skal finde din computer frem for at foretage ansøgningen. Din smartphone er blevet din computer, og derfor er du kun få klik med fingeren fra, at låne penge og få overført dit Ferratum mobillån direkte til din NemKonto.

 

 

 

 

 

 

 

Intet er anderledes med mobillån

Hvis du leder efter et mobillån, er det på nøjagtig samme vilkår som på vores Kredit - det er blot for at understrege, at i takt med at verden er blevet mere mobil, så har vi lavet vores hjemmeside så den selv tilpasser sig din smartphone eller tablet. Du behøver med andre ord ikke din computer for at låne penge hos Ferratum.

Dette betyder også at vi ikke længere tilbyder SMS-lån hos Ferratum. Vores SMS-lån er ændret til mobillån, da vi som nævnt har gjort vores site mere brugervenligt for mobiltelefoner. Hvilket betyder, at du nemt og enkelt kan ansøge om et lån hos os ved at klikke dig ind på vores hjemmeside via din mobiltelefon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lån på mobilen lige meget hvor du er 

Du behøver heller ikke at være derhjemme når du ansøger, for med et mobillån ansøger du direkte via din mobiltelefon, og du modtager svar fra os, så snart du har trykket "ansøg" og godkendt vores lånevilkår. Det eneste du skal sørge for at have på dig er dit NemID, til at godkende lånet. Hele låneansøgningen foregår online og du vil i løbet af kort tid have fået svar på din låneansøgning.

Står du og har du brug for penge på kontoen i en fart, så kan et mobillån være den oplagte mulighed. Ansøg om en kredit, ved at vælge lånebeløb i vores online ansøgningsboks øverst på siden og udfyld resten af ansøgningen. Vi vil herefter tjekke din ansøgning, og du vil i løbet af et øjeblik få svar på, hvor meget du kan låne. Husk at have dit NemID-nøglekort klar – da dette er det eneste du skal bruge for at kunne godkende lånet. Når du har godkendt dit mobillån vil du i løbet af få minutter have pengene på din bankkonto. Vi udbetaler døgnet rundt!  Det kan man da kalde penge med fart på.Vores kredit giver dig muligheden for et mere fleksibelt lån, hvor du afbetaler et beløb hver måned og ikke hele lånet på én gang.

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål og svar 

Nogle gange kan låneverdenen være lidt af en jungle at finde rundt i, og det vil vi gerne lave om på. Derfor har vi samlet en masse gode råd og vejledning omkring privatøkonomi. Her kan du f.eks. få råd omkring, hvordan du kan spare penge, når du skal ud og rejse, eller læse med om hvordan du kan spare penge i hverdagen. Følg os på bloggen for en masse artikler der bl.a. kan hjælpe dig med at spare penge i hverdagen.

Mangler du svar omkring dine lånemuligheder, så kan du også læse med i vores FAQ, her har vi måske svaret til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.