Lån let og hurtigt.

Hos Ferratum er der fart på!

Hvorfor få en kredit hos Ferratum?

0 kr. i oprettelse og udtræksgebyr.

14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale.

Hurtigt svar og udbetaling.

Ansøg nemt online!

01.

Fortæl os hvor meget du skal bruge.

02.

Ansøg og indtast dine oplysninger.

03.

Få svar inden for få minutter.

Lån let og hurtigt

Hos Ferratum kan du låne både let og hurtigt. Vores låneprocedure er ganske enkel, uanset om du ansøger via din smartphone eller computer. Så snart du har udfyldt ansøgningen og klikket på ’ansøg’ lander din låneansøgning hos os. Efter kort tid giver vi dig svar på, om du kan låne det ønskede beløb eller om der evt. er mulighed for at låne mere. Hos Ferratum er vores motto ’lån let og hurtigt’. 

Lån let – step by step

Hvis du ønsker at låne hos os, skal du blot vælge Ferratum Kredit.
Du er nu klar til at udfylde ditne informationer og herefter klikker du på den gule ’ansøg-knap’ – lettere bliver det ikke at låne penge.

Hvad får du med en Ferratum Kredit?

  • Lav månedlig ydelse
  • Fleksibel kredit op til 50.000 kr.

Hvem kan få en fleksibel kredit hos Ferratum?

Lånekrav:

  • Du skal være 21 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

Lån nemt og sikkert

Hos Ferratum behøver du heller ikke stille sikkerhed, hvilket gør det let at optage et lån hos os.
En anden fordel er at der ikke skal så meget dokumentation til for at optage et lån hos os. Sagen er en anden, hvis du ønsker at låne penge gennem banken. Her vil det ofte være nødvendigt at fremlægge en lang række dokumenter.

Sørg blot for at du opfylder vores enkle krav, så kan der hurtigt være penge på vej til dig. Du skal være fyldt 21 år, have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse, og så må du ikke stå opført i hverken RKI eller Debitor registret.

Så det er ikke løgn, når vi siger det er let og hurtigt at låne hos Ferratum. Med et lån hos os får du mulighed for at få lidt luft i økonomien, til det du står og har brug for. Det kan eventuelt give dig plads til at kunne forsætte dagligdagen uden at din økonomi vælter sammen om ørerne på dig. Det er aldrig nemt når der kommer en uforudset udgift, der ikke er penge til på kontoen. I sådanne situationer kan et lån hjælpe med at få situationen under kontrol. Sørg blot for at overveje, hvor lang tid du skal bruge på at betale pengene tilbage.

Hvornår modtager du pengene?

Når vi siger at det skal være let og hurtigt at låne hos Ferratum, så vil vi selvfølgelig gøre alt for at leve op til det. Ansøger du inden for vores åbningstid, modtager du pengene på din bankkonto inden for få minutter. Vi udbetaler døgnet rundt!

 

Sorry, there are errors on the page: