Lån let og hurtigt

Ferratum kredit

Den månedlige ydelse*  X

 

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder.
Beløb x
Samlede Kreditomkostninger x
ÅOP 34,99 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb x
Minimumsbetaling* x
Fast debitorrente 30,38 %

 

* Minimum månedlig betaling: 3,5% af den udstående kredit eller min. 200 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

Lån let og hurtigt

Hos Ferratum kan du låne både let og hurtigt. Vores låneprocedure er ganske enkel, uanset om du ansøger via din smartphone eller computer. Så snart du har udfyldt ansøgningen og klikket på ’ansøg’ lander din låneansøgning hos os. Efter kort tid giver vi dig svar på, om du kan låne det ønskede beløb eller om der evt. er mulighed for at låne mere. Hos Ferratum er vores motto ’lån let og hurtigt’. 

Lån let – step by step

Hvis du ønsker at låne hos os, skal du blot vælge Ferratum Kredit.
Du er nu klar til at udfylde ditne informationer og herefter klikker du på den gule ’ansøg-knap’ – lettere bliver det ikke at låne penge.

Hvad får du med en Ferratum Kredit?

  • Lav månedlig ydelse
  • Fleksibel kredit op til 20.000 kr.
  • Rente- og gebyrfri kredit i op til 30 dage

Lån nemt og sikkert 

Hos Ferratum behøver du heller ikke stille sikkerhed, hvilket gør det let at optage et lån hos os.
En anden fordel er at der ikke skal så meget dokumentation til for at optage et lån hos os. Sagen er en anden, hvis du ønsker at låne penge gennem banken. Her vil det ofte være nødvendigt at fremlægge en lang række dokumenter.

Sørg blot for at du opfylder vores enkle krav, så kan der hurtigt være penge på vej til dig. Du skal være fyldt 21 år, have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse, og så må du ikke stå opført i hverken RKI eller Debitor registret.

Så det er ikke løgn, når vi siger det er let og hurtigt at låne hos Ferratum. Med et lån hos os får du mulighed for at få lidt luft i økonomien, til det du står og har brug for. Det kan eventuelt give dig plads til at kunne forsætte dagligdagen uden at din økonomi vælter sammen om ørerne på dig. Det er aldrig nemt når der kommer en uforudset udgift, der ikke er penge til på kontoen. I sådanne situationer kan et lån hjælpe med at få situationen under kontrol. Sørg blot for at overveje, hvor lang tid du skal bruge på at betale pengene tilbage.

Hvornår modtager du pengene?

Når vi siger at det skal være let og hurtigt at låne hos Ferratum, så vil vi selvfølgelig gøre alt for at leve op til det. Ansøger du inden for vores åbningstid, modtager du pengene på din bankkonto inden for få minutter. Vi udbetaler døgnet rundt!

ANSØG OM KREDIT HER