Ferratums Barometerundersøgelse

Siden 2014 har Ferratum Group bedt sine europæiske kunder om at dele deres forbrugsvaner. Undersøgelsen gennemføres to gange om året – én gang i sommerhalvåret og én gang igen lige før jul. Formålet med undersøgelsen er, at finde ud af hvor mange penge folk bruger på ferien, hvad pengene går til, og hvordan dette varierer fra land til land.

Konkurrenceregler

 

1. Arrangør

Arrangøren af konkurrencen er Ferratum Bank p. l. c. , som er en bank med europæisk banklicens på adressen ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta.

 

2. Konkurrencens varighed

Konkurrencen starter den 28.04.2021 og løber indtil den 12.05.2021. Arrangøren forbeholder sig retten til at ændre datoer for konkurrencens varighed.

 

3. Konkurrenceregler og betingelser for deltagelse

Konkurrencen foregår udelukkende online, og en invitation til deltagelse af spørgeskemaet sendes via e-mail og deles på arrangørens Facebook-side. Undersøgelsen kan findes på dette LINK

Enhver der deltager i spørgeskemaet skal opfylde alle nedenstående betingelser: 
• Have adgang til dette LINK

• Have dansk statsborgerskab eller være bosiddende i Danmark ved datoen for registrering i konkurrencen og være mindst 18 år.
• Acceptere at arrangøren offentliggør hans eller hendes navn, hvis personen er den heldige vinder 
• Deltage i spørgeskemaet i ovenstående link 
• Bekræfte, at han/hun har læst og forstået disse retningslinjer, og at han/hun fuldt ud er i overensstemmelse med de vilkår og betingelser, der er fastsat.

Kun brugerregistreringer der udfylder de krævede betingelser bliver valideret. Arrangørens medarbejdere, samarbejdspartnere samt familie/venner af arrangørens ansatte har ikke ret til at deltage.
Retten til at deltage i konkurrencen annulleres automatisk, hvis en person giver falske, fejlagtige eller uhensigtsmæssige data eller oplysninger. 
Retten til at deltage i lodtrækningen annulleres automatisk, hvis deltageren forsøger at snyde i konkurrencen.
Deltagerne i konkurrencen er ikke underlagt direkte eller indirekte ekstraomkostninger af arrangøren.

 

4. Præmier

Der trækkes lod om 3 præmier:

  • Supergavekort: 3.000 kr. 
  • Supergavekort: 2.000 kr. 
  • Supergavekort: 1.000 kr.

Præmierne tildeles ved tilfældig lodtrækning, og vinderne vil blive underrettet inden for 7 dage efter lodtrækningens afslutning.

 

5. Arrangørens og vinderens ansvar

Vinderen af præmien er ansvarlig for evt. omkostninger relateret til modtagelse eller brug af præmien eller udgifterne og/eller skatter relateret til deltagelse i konkurrencen. Vinderen af præmien fritager arrangøren for alt ansvar der opstår som følge af eller er et resultat af deltagelse i konkurrencen eller modtagelse af præmien. Vinderen af præmien fritager arrangøren for alt ansvar relateret til senere brug af præmien eller mangler relateret til den. Arrangørens afgørelser er endelige og bindende for alle deltagere i konkurrencen.
Alle klager over konkurrencen skal indsendes på e-mail til 
kundeservice@ferratum.dk senest en uge efter kampagnens afslutning.  

 

6. Ansvarsfralæggelse vedr. Facebook

Konkurrencen finansieres, støttes eller endosseres ikke på nogen måde af Facebook.

 

 

Sorry, there are errors on the page: