Gode låneråd - læs før du optager et lån

 

Hver dag bliver vi kontaktet af danskere, som ønsker at optage et lån hos os. Långivning kan for mange folk være en god og fornuftig løsning, når man står og skal bruge penge nemt, enkelt og hurtigt. Imidlertid ender mange låntagere også hurtigt i den situation, at de ikke kan tilbagebetale deres lån, modtager rykkergebyrer og i det hele taget får en mere stressende hverdag på baggrund af de lån, som de har optaget.

Som en del af vores ansvarlige forretningspraksis takker vi derfor også jævnligt nej til potentielle kunder, som ønsker at optage lån hos os. Dette gør vi for at yde den bedst mulige service til de personer, som henvender sig til vores firma, og selvfølgelig også fordi vi som en rentabel virksomhed ikke har nogen interesse i, at vores kunder ikke kan tilbagebetale deres lån.

Som en del af vores kundeservice har vi udarbejdet en række gode råd til folk, som er interesserede i at optage en Ferratum Kredit  på op til 20.000 kroner. Vi anbefaler her, at du læser disse gode råd grundigt igennem, før du optager et nyt lån. Såfremt du i øvrigt har spørgsmål om kreditvurdering og om din egnethed til at optage lån, så er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til vores imødekommende medarbejdere. Kontakt Ferratums kundeservice.

 

Praktiske råd omkring lån

  • Lån ikke hvis du har gæld i forvejen.
  • Læg et grundigt og realistisk budget.
  • Vær opmærksom på lånets løbetid.
  • Betal til tiden og undgå rykkergebyr.
  • Hav kontrol med din privatøkonomi.
  • Hvis du ikke har brug for lånet, så lad være at tage det.
  • Afklar alle uklarheder før du indgår din lånekontrakt. 

 

Gode råd omkring hurtige lån

Når du overvejer at oprette et hurtigt lån, så bør du altid overveje for og imod ny låntagning. En god tommelfingerregel er her, at du ikke skal låne, hvis du har tidligere gæld.

Såfremt du er gældfri og aktivt på udkig efter det billigste lån, så husk at være på vagt overfor diverse skjulte gebyrer, som reelt gør lånet meget dyrere, end det umiddelbart ser ud til. Hos Ferratum har vi ingen skjulte ekstraomkostninger.

Alt om lån>>

 

Gå til forsiden>>