Lån penge online

Ferratum Money

Lån penge online

Lån penge online hos Ferratum:

  • Ingen dokumentation kræves  
  • Vi udbetaler døgnet rundt 

      Lån online nu      

 

Tailored to you

Internettet er et sted for konstant fornyelse, hvor der derfor hele tiden opstår nye muligheder - også når det handler om at låne penge online. Hvis man kigger blot få år tilbage, var det kun bankerne der havde mulighed for at låne penge ud, og mulighederne andetsteds var begrænset.

Derfor var det nødvendigt at stå ansigt til ansigt med bankrådgiveren og klarlægge hvad pengene skulle bruges på, samt fremvise en lang række af papirer for at få lov til at låne det ønskede beløb.

 

I dag ser mulighederne for at få lov til at låne heldigvis noget anderledes ud. I dag er det nemlig muligt at låne penge online, hvor man derfor slipper for at skulle tage turen i banken. Med muligheden for at kunne låne penge online, slipper du for at skulle ligge søvnløs om natten og være i tvivl om hvorvidt banken nu vil gå med til at bevillige det ønskede lån eller ej.  

Ferratum tilbyder:

  • Kreditlån op til 20.000 kr. 

ansøg om lån
 

Hvordan låner du penge online? 

Det bliver næsten ikke nemmere at låne penge, end det er online, da processen er utrolig nem og enkel. Du skal give relativt få oplysninger, og bliver dit lån godkendt, har du pengene på din bankonto inden for få minutter døgnet rundt. De vigtigste ting du behøver for at kunne ansøge om et online lån hos Ferratum er internetadgang, en computer eller smartphone og dit NemID. Vigtigst af alt kan det ske hvor som helst, når som helst - ikke noget med at troppe op i en bank og svare på en masse spørgsmål.

Hos Ferratum er vi stolte af at have en meget hurtig låneproces - vi udbetaler døgnet rundt, og du har pengene på din valgte bankkonto inden for få minutter. Hos Ferratum stræber vi nemlig efter, at det skal være nemt og hurtigt at låne penge online. 

 

 

Betal kun for det, du bruger.

Der er intet etableringsgebyrer og du betaler kun for den del af kreditten som du har fået udbetalt. 

Intet etableringsgebyr

Indfri dit lån uden ekstra omkostninger

 

 

Hvor meget kan du låne online? 

Med en Ferratum Kredit kan du låne helt op til 20.000 kr. og du har pengene inden for få minutter på din bankkonto. Vi udbetaler nemlig døgnet rundt! Hos Ferratum ønsker vi at det både skal være nemt, hurtigt og sikkert at låne penge online. 

 

 

Hvem er vi?

Ferratum Bank er en del af det finske hovedselskab Ferratum Group, som udbyder lån og kreditter til private forbrugere. Selskabet blev grundlagt i 2005 og var de første i Europa til at tilbyde almindelige forbrugere små hurtige lån. Siden starten i Finland i 2005 har Ferratum Group udviklet sig markant og er til stede i 25 lande og har ca. 2 mio. kunder på verdensplan.

Et af de væsentligste fokusområder for Ferratum Denmark er god og pålidelig kundeservice.

Læs mere