På kvindernes internationale kampdag kan du nominere en kvinde, du føler fortjener anerkendelse!

Deltag i vores globale kampagne for kvindernes internationale kampdag på Facebook, og giv en særlig person chancen for at vinde 2.000 EUR.

Er hun inspirerende, fuld af drive og frygtløs?

Nominer en, du føler fortjener en tiltrængt anerkendelse på kvindernes kampdag. Fra bedstemoren, der utrætteligt tager sig af sine børnebørn, eller en ven, der bliver overvældet af at starte en ny virksomhed. Søsteren, der støtter andre, eller en mor, der frivilligt bruger sin fritid til at hjælpe dem der trænger. Kvinder over hele verden gør fantastiske ting.

Gå ind på vores Facebook-side og nominer en kvinde der inspirerer dig. Giv hende den anerkendelse, hun fortjener. Del en video eller et billede i kommentarfeltet om, hvem du tror kan bruge en hjælpende hånd til kvindernes kampdag. Af alle nomineringerne vil der blive valgt en global vinder, som modtager præmien på 2.000 EUR, svarende til 15.000 kr. Vis din støtte og fejr kampdagen med at tilkendegive din anerkendelse!

Du har indtil den 8. april til at nominere. Vi offentliggør den globale vinder på vores Facebook-side den 15. april.

Ferratum anerkender kvinders indflydelse over hele verden.

Vi er en global udbyder af finansielle tjenesteydelser født i Norden der tilbyder hurtige lånemuligheder med en enkel og pålidelig process. Uanset hvor du er, og hvornår du har brug for hjælp, er vi her.

 

Ansøg her

Konkurrenceregler

Kampagnen for Kvindernes kampdag er arrangeret af Ferratum Global, en del af Multititude Group, og gennemføres på flere af de markeder, hvor vi opererer. Vi er en global finansiel udbyder født i Norden, der tilbyder hurtige lånemuligheder med en pålidelig proces.

Målet med kampagnen er at anerkende indflydelsen fra kvinder over hele verden, som hver dag gør fantastiske ting, som ikke bliver bemærket. Kampagnen skal fejre kvinder som fortjent, og vinderen af ​​kampagnen vil få et lille boost til at realisere sine drømme. En deltager kan nominere enhver inspirerende kvinde, som han/hun føler fortjener anerkendelse: bedstemor, mor, kollega, veninde, datter, søster osv.

  • Nomineringerne er begrænset til op til 2 bidrag pr. deltager.

  • Nomineringerne vil kun finde sted på vores lokale markeders Facebook-sider i kommentarfeltet til det angivne opslag. I Danmark afholdes konkurrencen her. Alle nomineringer skal være modtaget senest den 8. april 2022 kl 22.00 CET (kampagneperioden er 1. marts - 8. april). Vi annoncerer den globale vinder af kampagnen den 15. april 2022 på de samme Facebook-sider.

  • Nomineringer i kommentarfeltet på det angivne Facebook-opslag kan indeholde enten en kort video eller et billede med 1) den nominerede person ELLER 2) den nominerede person sammen med den person, der har nomineret hende. Billedet eller videoen behøver ikke at være professionel, men inspirerende og synlig/af anstændig kvalitet. Ud over billedet/videoen er der behov for en kort forklaring på, hvorfor netop den person blev nomineret, enten som en del af videoen eller som en skriftlig kommentar sendt sammen med videoen/billedet.

  • Alle nomineringer skal være ejet af den person, der deltager i konkurrencen og må ikke krænke den intellektuelle ejendomsret eller nogen relaterede rettigheder tilhørende nogen. Den person, der nomineres, skal være bevidst om og give samtykke til at de er vist på billedet/videoen.

  • Irrelevant eller stødende indhold vil blive fjernet.

  • Ferratum har ubegrænsede globale rettigheder til tidslinjen og brugen af ​​det indsendte indhold, for eksempel i kommunikationen af ​​vinderen af ​​kampagnen på vores sociale mediekanaler.

Sorry, there are errors on the page: