Din tid er værdifuld. Også når det kommer til din økonomi.

Hvorfor vente på det du kan få med det samme?

 

Læs mere

 

Det er slut med at vente på posten, gå til møder i banken og vente i lange telefonkøer. Nyd friheden af at læne dig tilbage og lade teknologien tage sig af arbejdet.

Så kan du bruge din velfortjente fritid til det du faktisk betyder noget.

Hold dig på sporet

Før alle havde smartphones kunne man spilde både tid og glæde ved at fare vild eller gå forkert på ferien eller når et nyt nabolag skulle udforskes. Det har kortet på telefonen lavet om på. Skal man prøve den sidste nye café eller bager, er det intet problem hurtigt at finde frem uden at spilde tiden. Med Ferratum kan du også holde dig på sporet med mobilen.

Hvor længe vil du vente?

Det er slut med at vente på at vigtige dokumenter, lønsedler, eller nyheder skal lande i postkassen. Nu foregår det hele online på dine forskellige devices uden ekstra forsinkelser på grund af ventetider og fysiske møder. Når alt kan ske hurtigt og nemt, hvorfor skulle du så vente længe på et lån?

Du bestemmer

I en verden med digitalisering i fuld sving bliver meget tid frigjort til at vi i stedet selv kan vælge hvad tiden skal bruges til. Brug din tid på det du har lyst til, om det så er en forlænget weekendrejse eller en stor gruppemiddag med alle vennerne på en lækker restaurant. Du kan tage dig tid til at feste og koble af - det hele er på dine præmiser.

Simpel finansiering

Ferratum er en nordisk udbyder af finansielle ydelser på et globalt plan. Vi har ukompliserede løsninger med gennemskuelige priser og vilkår til stort set alle, hvor som helst, når som helst.

Sorry, there are errors on the page: