Din tid er vigtig - også når det kommer til din økonomi

Hvorfor vente på det du kan få i dag?

 

Ansøg her

 

Læs mere om hvordan teknologi, natur i omgivelserne og familiesamvær kan hjælpe dig med at reducere stress og holde fokus på det der betyder noget.
Visdom fra Norden.

Vigtig balance

Mens resten af verden prøver at finde frem til en minimalistisk tankegang, har vi i de nordiske lande længe arbejdet med at holde tingene simple derhjemme såvel som på arbejdspladsen. Generelt har vi en god balance mellem familie, karriere og fritid kombineret med et godt forhold til naturen. Den gode balance er med til at sørge for at vi kan fokusere på de ting der betyder noget for os.

Forholdet til naturen spiller en stor rolle i den nordiske livsstil. Ved at tilbringe tid i det naturlige landskab genoprettes overskuddet til at sætte pris på de helt grundlæggende ting.

Motion i naturen, som at bade i havet, løbe i skoven eller en simpel cykeltur på arbejde er alle måder at holde sig jordnær på.

Less is more

"Hygge" er blevet et verdenskendt fænomen, som symboliserer hvordan vi lever i Norden. Vad at omgive os med familie og venner vi holder af, bliver vi mindet om vores nordiske rødder. Lykken drejer sig om forholdet til vores nærmeste og vores tilknytning til naturen. Når vi samles på tværs af generationer, lærer vi af hinanden, og tiden vi tilbringer sammen skaber grobund for stærke relationer, hvor vi føler os hjemme, inkluderede og elskede. Find det som fungerer bedst for din familie, og hav det godt sammen!

Nordisk design er knyttet til en idé om fusionen af funktion og minimal form. I øjeblikket fokuserer meget Nordisk design også på at inkludere materialer vi kan genkende fra naturen. Vælg farver til dit hjem som gengiver noget du sætter pris på i naturen, og som ikke er menneskeskabt. Du kan sikkert også finde en lokal keramiker, der kan give dig mere taktilitet til din morgenkaffe. Du kan også få naturen inden for dørene ved at plukke nogle blomster i skoven, eller måske udvælge nogle tørre planter der beholder deres skønhed i lang tid. Kernen er at du bør omgive dig med genstande du kan lide. Det giver både komfort og lyst til at bruge kvalitetstid derhjemme.

"Less is more" passer godt til mange nordiske husstande. Det føles godt at være omgivet at betydningsfulde genstande i sit hjem, men de fleste har det bedst når der ikke er for meget omkring dem. Gør dit liv mere simpelt og fjern det der stresser dig. Det er bedre at investere i ting der ikke skal erstattes så hurtigt, og som du vil holde af og sætte pris på i lang tid. Møbler, indretning og tøj i naturmaterialer kan være dyre, men de varer som regel længere end billigere og syntetiske stoffer, som man ofte ikke tager sig så godt af.

Brug lidt tid på at overveje hvad du ejer og hvor meget af det du har behov for. Det kan være svært at finde tid til i en travl hverdag, men du kan tage det som det kommer. Eliminer det unødvendige stress i dit liv som bunker at ting giver dig. Så kan du måske fokusere mere på det der betyder noget for dig, og tage dig af dig selv og dit mentale helbred.

Tag vare på dit økonomiske helbred

Dit økonomiske helbred er en vigtig del af din samlede balance, og derfor er det vigtigt at du er opmærksom på din økonomi, når du tager beslutninger. Giv dig god tid til at se på dine udgifter og indtægter. Ligesom det er godt i hjemmet, er det vigtigt i privatøkonomien at rydde ud i de unødvendige ting, så du har råd til at bruge penge på det der giver dig livsglæde. Det gælder både dine udgifter og de ting du sparer op til. Det vigtigste er at lave en oversigt og holde øje med hvad du bruger på hvilke ting, og hvad du gerne vil spare op til i fremtiden.

 

Et simplere lånemarked

De nordiske lande er gået forrest i at gøre hverdagen enklere igennem digitalisering af virksomheder og det offentlige. Det samme gør Ferratum. Ferratum Kredit er en simpel og hurtig måde at få adgang til kredit når du har behov for det. Når uventede udgifter skal dækkes eller gyldne muligheder opstår, som du gerne vil gribe, så er Ferratum klar med simpel finansiering. Den kendetegnes af vores digitale tilgang til lån - Nordisk enkelhed.

Nordisk enkelhed er frihed fra de ting du ikke vil bruge din tid på, og frihed til at fordybe dig i de ting der giver mening for dig. Vi hjælper med moderne løsninger til den moderne tilværelse.

Sorry, there are errors on the page: