Frygt ej for økonomien til Halloween

Vampyrer, edderkopper og uhyggelige spøgelser kan godt være skræmmende, men du behøver ikke frygte for din økonomi!
Halloween er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at vi skal have det lidt sjovt. Find en uhyggelig film du kan se, lav et fedt kostume, eller køb lidt nostalgisk slik. Vælg din favoritaktivitet, uanset om der er børn i hjemmet eller blot barnlige sjæle.

Skær lidt tid ud til (u)hygge

Græskar er et klassisk symbol på Halloween, og det kan bruges til mere end bare pynt. Når du har skåret dit græskar, kan du stege frøene til et sundt måltid eller købe et helt ekstra græskar til at eksperimentere med. Der er nemlig masser af lækre ting man kan lave når det er græskar-sæson. Du kan f.eks. lave en velsmagende Halloween-frokost med retter som græskarsuppe med ingefær, stegt græskarrisotto eller søde opskrifter som krydrede græskar muffins og græskarpandekager.

 

Dødsens fede kostumer

For mange er det bedste ved Halloween kostumerne, så hvorfor ikke gå all-in på et sjovt kostume? Bliv din yndlings filmkarakter for en aften, eller vælg et klassisk kostume som en heks eller kat. Det er også en sikker vinder at gøre det uhyggeligt, så genopfind dig selv som vampyr, varulv, eller find moderne inspiration ligesom vi har gjort det med emoji-spøgelset i vores Facebook konkurrence, som du kan læse mere om længere nede.

Sæt stemningen

Der er mange gyserfilm at vælge mellem, så find en person som matcher din halloweenånd, så I sammen kan nyde en klassiker, gyserkomedie eller den nyeste blockbuster. Du kan holde en fest med dine venner, så I kan tilbringe noget tid sammen og lave noget morsomt. Find lækkerierne frem, pop popcornene, og sluk for lyset. Så er I klar i den rette stemning!

 

Lad dig inspirere og konkurrere

Kreative udfoldelser er altid en god måde at fejre Halloween, og så er det også godt for dit velvære. Det kan være sås simpelt som at lave papirklip til vinduerne eller en flot lysdekoration til dit spisebord. Hjemmelavede spøgelser eller flagermus kan hænges i lofter og lamper og inspirerer til den gode Halloween stemning hele oktober.

Vampyrer, spøgelser og edderkopper kan være uhyggelige, men du behøver ikke være bange for din økonomi. Frygt ej med Ferratum.

I oktober og november har vi en Halloween-konkurrence på Facebook, hvor vi trækker lod om en fed præmie. Du kan deltage i konkurrencen ved at trykke på linket herunder, og du kan læse konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler

1. Arrangør

Denne konkurrence er arrangeret af Ferratum Bank p.l.c (Herefter: "Arrangøren").

2. Deltagelse

Konkurrencen er åben for alle personer som er bosiddende i Danmark og over 18 år, bortset fra Arrangørens ansatte der er involveret i afholdelsen af denne konkurrence og deres familiemedlemmer. Deltagere skal svare på den officielle præmiemeddelelse med de tilbudte elementer. Dvs. i overensstemmelse med instruktionerne givet af Arrangøren i den officielle præmiemeddelelse. Deltagelse i lodtrækningen kræver ikke et køb af et produkt eller ydelse. Fristen for at deltage i lodtrækningen er tidspunktet specificeret af Arrangøren i præmiemeddelelsen. Arrangøren forbeholder sig retten til at ændre lodtrækningens frist for deltagelse. Vinderen bliver annonceret på Arrangørens Facebook side.

3. Præmier og vindere

Præmien er et Supergavekort på 2.500,00 DKK. Vinderen af lodtrækningen er en deltager der lever op til kravene for deltagelse. Vinderen af lodtrækningen kan ikke ændre præmien eller videregive den til en tredje person. Hvis vinderen ikke kan kontaktes indenfor en måned efter lodtrækningen, kan arrangøren trække en ny vinder. Arrangøren har ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen der misbruger konkurrencen og forsøger at øge deres chancer for at vinde. Hvis vinderen handler imod disse regler eller god skik, eller i uoverensstemmelse med loven, vil vedkommende blive diskvalificeret fra lodtrækningen. Konkurrencen varer fra 19.10.2021 til 01.11.2021 eller indtil vinderen er offentliggjort. Konkurrencen er afholdt på Arrangørens officielle danske Facebookside.

Sorry, there are errors on the page: