Lån til tandlæge

27.01.2021#Generelt

Av min tand og av min pengepung! Det er ikke altid helt billigt, når man sætter sig i tandlægestolen. Er der en tand der skal laves, kan regningen hurtig blive på et par tusinde, som skal hives ud af månedens budget for at dække regningen. Men der er ingen grund til at leve af vand og brød på grund af en tandlægeregning, med et lån til tandlæge fra Ferratum, kan du få en kredit på op til 20.000 kr., så der også kan blive råd til en smule sjov resten af måneden.

 

Så frygt ej for økonomien på grund af knækkede tænder, huller eller en tandpine, som du ved vil udvikle sig til en hovedpine fordi pengene ikke rækker. Hos Ferratum hjælper vi gerne.

 

Lån til tandlæge med Ferratum kredit 

Hos Ferratum kan du få kredit, så du kan låne til en tur hos tandlægen. Med kredit får du et mere fleksibelt lån og en lavere rente end du får med et almindeligt mikrolån, og så har du desuden mulighed for at låne op til 50.000 kr.

Det betyder, at i stedet for at skulle betale hele tandlægeregningen på én gang, kan du bruge din kredit og derved betale en lav ydelse hver måned. Du styrer helt selv din kredit online - på denne måde får du et let og overskueligt overblik over din økonomi. Ferratums lån til tandlæge er nemt, og vi udbetaler døgnet rundt. Pengene er på din valgte bankkonto inden for få minutter.

Alt du skal sørge for er blot at opfylde vores enkle lånevilkår, som gælder for alle vores kredit lån:

  • Du skal have dansk folkeregisteradresse
  • Samt et Dansk CPR-nr.
  • Være fyldt 21 år
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret
  • Og så skal du have et åbent mobilnummer og en fungerende e-mail adresse

Du kan også læse vores andre artikler

Sorry, there are errors on the page: