Lån til kørekort

lån til kørekort

Er du fyldt 21 år, men har du endnu ikke fået kørekort? Det er langt fra alle der melder sig til den lokale køreskole, når de er et par måneder fra at fylde 18 år. Det kan der være mange årsager til, men for en stor del er det måske økonomien som trykker. Det koster en del at få kørekort, og hvis din mor eller far ikke har råd til at hjælpe med finansieringen, eller du ikke har en rig onkel, så kan det være svært at finde pengene til det.

 

Et kørekort er ellers en god investering – når du først har fået det giver det rigtig mange muligheder. Med mindre du selvfølgelig jokker i spinaten og kører ulovligt, men det regner vi selvfølgelig ikke med er tilfældet. Kørekortet er også super praktisk, da du kan komme fra a til b rimelig hurtigt, og du behøver ikke altid benytte dig af de offentlige transportmidler, som der så ofte er problemer med. Med et kørekort – og en bil selvfølgelig – kan du selv disponere over din tid og du er ikke afhængig af at skulle nå en bus eller tog til et bestemt tidspunkt. Hurra for fleksibilitet!

Nogle gange kan et kørekort også være en nødvendighed, til visse jobs og derfor være en god investering som studerende eller jobsøgende. Et kørekort koster hurtigt 10.000-15.000 alt efter udbyder og hvor mange ekstra timer man behøver og er derfor ikke noget alle bare lige har råd til.

Lån til kørekort med Ferratum 

Er du under 21 år og tænker over at få kørekort, så kan Ferratum desværre ikke hjælpe dig med finansieringen. Det skyldes den simple årsag, at for at kunne låne penge til et kørekort, så skal du være fyldt 21 år. Men er du derimod fyldt 21 år, så kan Ferratum hjælpe dig med et lån til kørekort. Vi kan nemlig tilbyde dig at finansiere kørekortet gennem vores Ferratum Kredit.

En Ferratum Kredit giver dig mulighed for at låne helt op til 20.000 kr. Med kredit låner du kun det beløb du har behov for og betaler hver måned en lav månedlig ydelse. Vores kredit er et fleksibelt lån, så du kan selv bestemme hvor stort et beløb du ønsker at bruge hver måned. 

 

Start din ansøgning i dag og lån til et kørekort.

De ting, du skal kunne opfylde/bruge for at få lov til at optage lånet til dit kørekort, er ret simple:

  • Have et NemID
  • Være dansk statsborger
  • CPR-nummer
  • Mobil-nummer
  • E-mail
  • Du skal være fyldt 21 år
  • Du må ikke være registreret i RKI