Hvad koster det at låne?

lån

Står du og mangler lidt ekstra penge her og nu, men har du ikke haft mulighed for at spare op af egen lomme? Hos Ferratum kan du optage et lån nemt og hurtigt og få udbetalt pengene til din konto inden for 45 minutter.

 

Med en Ferratum kredit, som på mange måder minder om en kassekredit, betaler du kun rente for den udnyttede kredit og afdrager med en lav ydelse hver måned. Dermed behøver du ikke bekymre dig om at skulle betale hele lånet tilbage på én gang.

Hvordan regner jeg omkostningerne ud?

Den nemmeste måde at se omkostningerne for dit lån, er ved blot at vælge beløb og så kigge nederst i ansøgningsboksen. Dermed får du en oversigt over, hvad du præcist skal tilbagebetale, når din låneperiode er slut.

Med en kredit kan du låne mellem 1.500-20.000 kr. til en lav månedlig ydelse.

Du skal ikke stille sikkerhed med en Ferratum Kredit. Hos Ferratum låner du altid sikkert, og til en fair rente. Når du ansøger om at låne et beløb, laver vi en kreditvurdering, hvorefter du får tildelt en kreditramme.

Hvor meget kan jeg låne?

Når du optager et lån, er det låneudbyder som sætter grænsen for, hvor meget du kan låne. Hos Ferratum kan du låne op til 20.000 kr.

Hvis du har brug for et større lån end 20.000 kr. kan du prøve hos din egen bank. Her vil størrelsen af beløbet dog afhænge af en række forskelige faktorer såsom din privatøkonomi, hvilket vil sige, hvor meget sikkerhed du kan stille banken for at betale lånet tilbage, og hvad pengene skal bruges til.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg optager et lån?

Hvis du skal optage et lån, er der forskellige faktorer, du altid bør overveje, inden du ansøger. Først og fremmest bør du overveje, hvorvidt du har brug for at låne penge. Man skal aldrig låne penge for sjovs skyld – eller fordi muligheden er der. Man skal låne fordi man rent faktisk har brug for pengene.

Til sidst skal det pointeres, hvor vigtigt det er, at man er i stand til at tilbagebetale beløbet når låneperioden er overstået. Hvis man på forhånd ved, at man har økonomi til at betale tilbage, undgår man at blive set som en dårlig kunde. Samtidig slipper man for at ryge til inkasso.

Vi håber at du fik svar på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon: 70201047 i vores åbningstid.

Mangler du andre svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ