Ferratum udvider sin støtte af Team Rynkeby

27.04.2022#Generelt

Flere hold med Ferratum på trøjen

2021-2022 sæsonen er fjerde gang Ferratum sponsorerer Team Rynkeby, og denne gang kan Ferratums farver findes på endnu flere cykeltrøjer ned gennem Europa på deres vej til Paris. Ferratum Bank støtter hold fra Danmark, Norge, Sverige og Finland, der alle indsamler penge til børn med kritiske sygdomme.

På trods af pandemien indamlede Rynkeby sidste år over 23 millioner kroner fra sponsorer som Ferratum og andre donationer. I har Ferratum øget antallet af sponsorerede hold, og vi håber at endnu flere penge vil blive rejst til fordel for syge børn.

Vidste du:

  • At 100% af de indsamlede penge går til velgørenhed? Når du giver penge kan du trygt vide at de bliver brugt godt. Juice-concernen der ejer Rynkeby dækker nemlig alle administrative omkostninger sammen med de organisationer der modtager pengene.
  • At ryttere og hjælpere selv betaler for at være med? Selvom virksomheder som Ferratum sponsorerer holdet, går alle penge til de velgørende organisationer.
  • At Tour de Paris er inddelt i etaper ligesom Tour de France? Holdene har forskellige ruter afhængigt af hvilket land de kører fra, men alle ruter er inddelt i 7 etaper på vejen til Paris.
  • At det ikke er en konkurrence? Team Rynkebys Tour de Paris er en udfordrende motionstur for amatører, og alle kan søge om at være med.

Vi hjælper Team Rynkeby. Kan vi også hjælpe dig?

Læs mere om Ferratum Kredit

 

Du kan også læse vores andre artikler

Sorry, there are errors on the page: