Ferratum støtter Team Rynkeby

02.06.2021#Generelt

Et velgørende cykelhold

Team Rynkeby startede i 2002 som en håndfuld Rynkeby-medarbejdere der cyklede til Paris for at få motion og en god oplevelse. Rynkeby og andre virksomheder sponserede turen, og til da holdet kom hjem igen var der overskud på kontoen. 38.000 kr. blev i alt doneret til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital.

Der er sket meget siden 2002. I dag er der 2.400 ryttere og 550 hjælpere fordelt på 59 lokale hold i 8 lande. Ét af de hold er Team Rynkeby Øresund, som Ferratum støtter for trejde år i træk - nu som platinsponsor. Hvert år bliver der indsamlet store millionbeløb til organisationer der arbejder for at give mere tryghed til børn med kritiske sygdomme. I Danmark donerer Team Rynkeby penge til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

20 år med Team Rynkeby

2021 er Team Rynkebys 20. år og tredje år Ferratum støtter indsamlingen. Det er altså 20 år hvor Team Rynkeby, ryttere, hjælpere og sponsorer har været med til at samle penge sammen til børn med kritiske sygdomme. 2020 og 2021 har været udfordrende på den måde at Team Rynkeby ikke har kunnet cykle til Paris, men det har ikke holdt dem tilbage. Selvom det ikke bliver til en 20. "Tour de Paris", bliver det til et 20. år med indsamling til vigtige, velgørende formål.

100% til formålet

Når man donerer penge til Team Rynkeby eller sponserer et hold kan man være sikker på at pengene er givet godt ud. 100% af de indsamlede midler går nemlig til formålet. Det kan lade sig gøre fordi Eckes-Granini, den tyske juice-koncern der ejer Rynkeby, dækker de centrale omkostninger sammen med organisationerne der modtager midlerne.

Vil du vide mere om Team Rynkeby?

Du kan læse om Team Rynkebys arbejde og muligheden for at blive rytter, donere penge, blive sponsor og meget mere på Team Rynkebys hjemmeside.

Læs mere her

Sorry, there are errors on the page: